APARIŢII MEDIA

2022

Ce este în mintea unei pisici?

Un interviu la Digi Animal World despre cum să ȋnţelegem mai bine micile feline din apartamentele noastre.  

2021

TVR, prin corespondenta din Cluj-Napoca, Mădălina Vlăsceanu, ne-a vizitat şi a transmis în direct, la emisiunea “Cu capu-n zori”, întervenţia noastră despre ce face un psiholog de pisici, despre mâţ Tomi la diferite evenimente şi despre cum pot fi învăţate pisicile să meargă cu noi în natură.

2020

Emisiunea Refresh “BooHoo” cu Ioana Botezan la EBS Radio, din 31 octombrie 2020, ne-a avut ca invitaţi să vorbim despre
Mituri şi superstiţii din Evul Mediu.

Emisiunea Pet Friendly de la EBS Radio, din 3 octombrie 2020, ne-a avut ca invitaţi să vorbim despre motivele pentru care pisicile mănâncă iarbă proaspătă şi despre le putem pune la dispoziţie această iarbă în interiorul apartamentului.

Emisiunea Refresh cu Ioana Botezan la EBS Radio, din 22 august 2020, ne-a avut ca invitaţi să vorbim despre cum putem sa reciclăm cutiile de carton construind tot felul de jucării pentru pisici.

Emisiunea Refresh cu Ioana Botezan la EBS Radio, din 18 iulie 2020, ne-a avut ca invitaţi să vorbim despre cum putem să mergem cu pisica în drumeţie.

Ziua Interacţiunii Om-Animal, ediţia a XX-a

Fiind ediţie online, am prezentat de acasă câteva mituri şi preconcepţii despre pisici.

TVR Cluj la Ziua Interacţiunii Om-Animal, ediţia a XX-a, organizată la Cluj-Napoca online.

Ziua Interacţiunii Om-Animal, ediţia a XIX-a

Mâţ Tomi a supravegheat copiii în timpul atelierelor, unde au confecţionat căsuţe pentru pisici din cutii de carton. Acestea au mers la mai multe asociaţii pentru pisicuţele de care aveau grijă.

TVR  la Ziua Interacţiunii Om-Animal, ediţia a XIX-a, organizată la Cluj-Napoca.

2018

Ziua Interacţiunii Om-Animal, ediţia a XV-a

Colţul nostru a fost plin de activităţi pentru copiii care ne-au vizitat: labirinturi şi alte jocuri cu animale pe hârtie şi măşti cu animale de colorat, dar şi mici interacţiuni cu Tomi prin intermediul recompenselor sau al mângâierilor.

TVR a fost prezent şi la Ziua Interacţiunii Om-Animal, ediţia a XV-a, organizată la Cluj-Napoca, unde mâţ Tomi a transmis mai mult din ghiozdanul din dotare.

2017

Cu animalele la cursul de Psihologie animală

Era o vreme când stundenţii îşi puteau aduce, organizat, animalele de companie la unele cursuri de Psihologie animală, unde am mers şi eu de câteva ori în vizită cu Tomi şi Loki. Televiziunile au prins de veste şi au venit să filmeze “minunea” care, din păcate, nu a durat mult.

Puteţi citi întreaga ştire de la Digi 24 apăsând aici.

Au mai scris despre acest lucru Actual de Cluj, Mediafax, TVR Cluj şi  Realitatea buzoniană.

Cel mai haios cățeluș! „Prietenul meu cu blăniță”, concursuri și un workshop despre terapia asistată de animale

“Terapii şi activităţi asistate de Loki”

La invitaţia Asociației de sprijin pentru părinți și copii cu autism (APCA) şi a Asociației Therapy Animals (ATA) am prezentat, alături de alţi specialişti din ţară, programele de terapie şi activităţi asistate de animale în care am fost implicată alături de câinele meu, Loki, la Cluj-Napoca. Cu această ocazie Tomi şi Loki au înnoptat pentru prima dată la un hotel din Galaţi.

Perioade indisponibile 2024: 26 septembrie-6 octombrie