Evenimente

Prezentări

CLUJ-NAPOCA

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Pisicilor, din 8 august 2023, la invitaţia firmei Yardi România, am ţinut un webinar dedicat angajaţii lor pisicari. Acesta a avut ca temă  “Îmbogăţirea comportamentală pentru pisici”.   

GALAŢI

În 2017 am fost învitaţi în Galaţi evenimentul „Prietenul meu cu blăniţă”, să vorbim despre programele de terapie şi activităţi asistate de animale la care am participat alături de căţelul meu, Loki.

Ateliere Animal Society

Bucureşti

În toamna anului 2021 am fost invitaţi de către Asociaţia Animal Society din Bucureşti să particip cu prezentarea “Totul despre pisici” în cadrul proiectului ” București, un oraș prietenos și responsabil cu animalele”, finanţat de Primăria Bucureşti.

În 2022 am continuat prezentările la invitaţia Animal Society, de data aceasta cu prezenţă fizică ȋn Bucureşti, pentru 2 zile. Primul atelier poate fi vizionat AICI, iar al doilea AICI.

În 2023 am experimentat un atelier hibrid, cu invitaţii la sediul Animal Society, iar prezentarea transmisă din Cluj-Napoca. Atelierul poate fi vizionat AICI.

Ziua Interacţiunii Om-Animal

La acest eveniment am participat începând cu anul  2013 până ȋn 2020, mai întâi cu căţelul Loki, iar mai apoi cu motanul Tomi. Materialele cu care am fost prezenţi şi activităţile pe care le-am desfăşurat la standul nostru au avut un scop educativ, dar şi de recreere prin interacţiunea pozitivă cu cele două animăluţe.

 

Seminarii

Mai mulţi ani la rând am fost invitaţi să ţinem un seminar studenţilor din anul I, la cursul de Psihologie animală, în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Edicaţiei, UBB. Acesta a avut ca temă “Metode de îmbogăţire comportamentală (enrichment) pentru pisicile de companie”. Din peisaj nu putea lipsi, bineînţeles, mâţ Tomi – adevărata atracţie a acestei prezentări.

De asemenea, le-am prezentat studenţilor de la cursul postuniversitarTerapia asistată de animale pentru persoane cu nevoi speciale” şi masteranzilor, în cadrul cursului ” Terapii și activități asistate de animale”, care sunt standardele Pet Partners pentru acreditarea pisicilor de terapie şi ce probe trebuie să treacă echipa om-animal ca să poată participa la activităţi asistate de animale.

Alege secţiunea pe care doreşti să o explorezi mai departe.

Perioade indisponibile 2024: 26 septembrie-6 octombrie