Evenimente

Ziua Interacţiunii Om-Animal

Este un eveniment organizat de UBB şi USAMV CN la Cluj-Napoca începând cu anul  2013, la care am participat mai întâi cu căţelul Loki, iar mai apoi cu motanul Tomi. Materialele cu care am fost prezenţi şi activităţile pe care le-am desfăşurat la standul nostru au avut un scop educativ, dar şi de recreere prin interacţiunea pozitivă cu cele două animăluţe.

Pentru mai multe informaţii despre acest eveniment, vă invit să accesaţi pagina lui oficială: 

Seminarii

În ultimii 5-6 ani am fost invitaţi să ţinem un seminar studenţilor din anul I, la cursul de Psihologie animală, în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Edicaţiei, UBB. Acesta are ca temă “Metode de îmbogăţire comportamentală (enrichment) pentru pisicile de companie”. Din peisaj nu putea lipsi, bineînţeles, mâţ Tomi – adevărata atracţie a acestei prezentări.

De asemenea, le-am prezentat studenţilor de la cursul postuniversitar ” Terapia asistată de animale pentru persoane cu nevoi speciale” şi masteranzilor, în cadrul cursului ” Terapii și activități asistate de animale”, care sunt standardele Pet Partners pentru acreditarea pisicilor de terapie şi ce probe trebuie să treacă echipa om-animal ca să poată participa la activităţi asistate de animale.

alte evenimente

În 2017 am fost învitaţi în Galaţi evenimentul „Prietenul meu cu blăniţă”, să vorbim despre programele de terapie şi activităţi asistate de animale la care am participat alături de căţelul meu, Loki.

În toamna anului 2021 am fost invitaţi de Animal Society din Bucureşti să particip cu prezentarea “Totul despre pisici” în cadrul proiectului ” București, un oraș prietenos și responsabil cu animalele”, finanţat de Primăria Bucureşti.

 

Care este următorul pas?

Alege secţiunea pe care doreşti să o explorezi mai departe.